Diamantbewustzijn

De staat van vreugde, plezier en gelukzaligheid

Wanneer ons hart haar pantsering aflegt dan begint het haar vrijheidslied te zingen; begint het haar vreugdedans te dansen, gaat het de overvloed van het leven vieren, en betreedt het een staat van Zijn vol vreugde, plezier, viering en expressie. Dit is de Chandelier.

Als we deze staat van Zijn ervaren is onze huid gevuld met een sprankelend licht vol energie; vol vreugde en genieten. We kunnen de ruimte om ons heen voelen; onze aura voelt als een reusachtig veld. Het is alsof je schitterende kleding draagt met prachtige versieringen. Dit is de kleding van onze ziel, wanneer het vrij is van de strakheid van ons ego en wanneer haar energie vrij spel krijgt.

De Chandelier is de vreugde en de viering van een blijmoedig hart. En onze hart en ziel voelen zo blijmoedig, wanneer het aangeraakt wordt door ware liefde; wanneer het zich aangeraakt voelt door het universum, door haar ware bedoeling.

Data– de zondagen
11 september, 9 oktober, 13 november en 11 december 2022.
22 januari 2023, 26 februari, 2 april, 30 april, 4 juni en 25 juni 2023.

Tijd: 10 uur tot 17 uur.

Plaats: Cordium, de Ruyterstraat 65, Nijmegen

Prijs
De prijs voor de cursus is € 850,-. Er is mogelijkheid om in delen te betalen. Voor studenten en mensen met een minimuminkomen is het €600,-. Voor deelnemers die al eerder de Chandelier gedaan hebben is het € 450,-.

Teachers
Hassan Elkadi en Ko Bakker