Diamond Body, dag 5

Dit aspect van ons bewustzijn noemen we ook wel Diamond Body of het Diamantbewustzijn. Het is het voertuig van objectief bewustzijn en de essentie van Innerlijke Leiding. Het brengt precisie, objectiviteit, direct weten, openbaring en articulatie. Wanneer we ons afstemmen op dit Diamantbewustzijn, dan raakt elk deel van ons bestaan doordrongen van levendigheid, alertheid, schittering, stralende helderheid, gratie en elegantie. Ons hele leven raakt gevuld met intelligentie, leiding en essentiële rijkdom dat zijn weerga niet kent. Het is de bron van de Diamond Logos leringen en het kompas dat ons leidt in het ontdekken en leven van onze kwaliteiten en ons essentiële Zelf; onze spirit

Zonder dit Diamantbewustzijn ontvouwt ons leven zich binnen de nauwe banden van ons ego, blijven we onbewust gevangen in patronen en dromen van ons ego. Zonder dit Diamantbewustzijn leiden we een leven van verwarring, slaap en diepe zielsarmoede.

Met dit Diamantbewustzijn worden we met zekerheid en gratie geleid naar een Essentieel leven van voortdurende ontdekking van ons menselijk potentieel. Ons denken wordt kraakhelder, scherp en puur. Ons zenuwstelsel raakt wakker en energiek. Ons lichaam wordt koel en fris. Met deze Innerlijke Gids krijgt ons leven een nieuw perspectief, een nieuwe kijk.

Zes  maanden lang gaan we schatgraven en het kroonjuweel van dit werk exploreren. Ik hoop dat je dit juweel, een van de kostbaarste in ons leven, mag ontvangen.