Levend Daglicht, dag 1

Liefhebbende Bedding

Deze liefde vormt je basisvertrouwen in het leven. Het is de liefhebbende bedding waarin je op een natuurlijke wijze je fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel kan ontwikkelen. Het is als het openen van een raam en het frisse zonlicht van de zomerochtend schijnt je kamer in. Hoe meer je baadt in dit Liefdevolle Licht des te meer worden de verborgen lagen van schrik en bevriezing aangeraakt en beginnen ze te smelten. Het is de omhelzing van het bestaan dat je altijd draagt. Levend daglicht brengt je steeds weer terug tot een natuurlijke staat van vertrouwen en liefde.

In de cursus word je je bewust van de blokkades die de toegang tot levend daglicht blokkeren, en ga je deze liefde rechtstreeks ervaren. Wanneer je deze levend daglicht leert herkennen en belichamen zal het de ervaring van liefde in je leven in hoge mate verrijken.

Levend Daglicht is onderdeel van de cursus Dimensies van Liefde. Deze cursus is onderdeel van de Diamond Logos teachings. De cursus is op 2 september 2022 gestart met een nieuwe groep, maar de groep blijf voorlopig open voor nieuwe deelnemers. Je kunt steeds aan het begin van een blok van 2 of 3 dagen instromen.