Passionele Liefde, dag 2

Extatische, gepassioneerde Liefde

Deze liefde verhit je bloed en brengt je terug tot levensessentie. Het is de liefde die je hart ongecontroleerd, vrij en zonder vrees doet zijn. Het maakt je dronken van liefde. Het laat je de volle passie van je hart zien. Het brengt een poëtische zucht in je leven. Met deze liefde kan je waarachtig liefhebben, alsof je nog nooit gekwetst bent. Het is vuur en leegte. Geen vrees, geen mind, totale energie en macht.

In de cursus word je je bewust van de blokkades die de toegang tot de Gepassioneerde Liefde blokkeren, en ga je de Gepassioneerde Liefde rechtstreeks ervaren. Wanneer je Gepassioneerde Liefde leert herkennen en belichamen zal het de ervaring van liefde in je leven in hoge mate verrijken.

Gepassioneerde Liefde is onderdeel van de cursus Dimensies van Liefde. Deze cursus is onderdeel van de Diamond Logos teachings. De cursus is op 2 september 2022 gestart met een nieuwe groep, maar de groep blijf voorlopig open voor nieuwe deelnemers. Je kunt steeds aan het begin van een blok van 2 of 3 dagen instromen.