Geluksreis Mallorca

Een onvergetelijke reis

Deze retraite wordt verzorgd door gelukstrainer Annelieke Selbach van Voor je Geluk. Ik ben trots dat ik onderdeel uit ga maken van deze geluksreis. Ik ga het deel ‘Geluk in onszelf & verlangens buiten onszelf’ van het programma vormgeven.

Ik ken Annelieke al geruime tijd, en heb haar ervaren als iemand met een zeer heldere geest en een groot hart. Ze heeft de capaciteit om compassievol aanwezig te zijn bij haar eigen reis naar geluk en bij dat van de ander. Dat maakt haar tot een geweldige gelukscoach. In de meest kostbare reis in je leven wil je door iemand als Annelieke begeleid worden.

Op geluksreis naar Mallorca

Vergroot jouw geluk en je vitaliteit in 5 dagen
5-daagse reis: 26 t/m 30 september 2023.

Check: is een geluksreis iets voor jou?

  • Wil je je lichaam en je mind resetten?
  • Wil je werken aan je vitaliteit, mooie wandelingen maken?
  • Wil je je geluksgevoel vergroten?
  • Wil je er lekker tussenuit en gewoon lekker genieten?
  • Wil je leren om effectief te ontspannen?
  • Wil je je opladen?
  • Wil je leren hoe je gelukkiger kunt zijn?
  • Wil je een leukere partner, een productievere werknemer of een fijnere ouder worden?

Is dit waar je naar op zoek bent? Ga dan mee op deze prachtige vijfdaagse reis. Kies voor tijd voor jezelf, voor jouw geluk en jouw ontspanning en vitaliteit. Vitaler en gelukkiger zijn kun je leren. Uit wetenschappelijk onderzoek weten we hoe je dat het beste kunt aanpakken. Die inzichten geven we je graag mee tijdens je geluksreis. Geen rocket science, maar ook niet te zweverig. Maar wel met als concreet doel: jouw doorbraak om gelukkiger te zijn!

Een fantastische plek

Jouw geluksreis brengt je naar Casa Rosa, een bergdorpje ten noordwesten van Palma op Mallorca. Het Casa Rosa Retreat ligt in de Tramuntana-bergketen, middenin beschermd Unescogebied. Dit is een waar paradijs: je komt er ezels en paarden tegen, je wordt regelmatig getrakteerd op een vliegshow van een of meer roofvogels en je geniet er van een fenomenaal uitzicht op de bergen, met als achtergrondgeluid het getjirp van krekels en idyllische vogelzang. Hier kom je volledig tot rust, ook omdat je er even geen internet en telefoonbereik hebt.

Finca

Je verblijft in een Spaanse negentiende-eeuwse finca (traditionele boerderij), die in de loop der tijd is uitgebouwd tot een prachtig verblijf dat plaats biedt aan 14 personen. De grote vijver en het zwembad bieden de gasten voldoende verkoeling op warme dagen. Het nabijgelegen bergdorpje kent een leuke rambla (boulevard) met gezellige restaurantjes waar je typisch Mallorcaanse gerechten kunt eten. We komen hier voornamelijk locals tegen. In de nabije omgeving liggen de wat meer toeristische plaatsen Deià, Sóller en Valldemossa – ook absoluut een bezoek waard.

Zee

Bij dat idyllische eilandleven hoort natuurlijk de zee. Op 20 minuten rijden vind je de mooiste baaitjes waar je een duik in het heldere zeewater kunt nemen, of een bootje kunt huren voor een aantal kalmerende uren op het water. In het westen kun je de wat ruigere kliffen opzoeken, en in het zuiden de zandstranden en wat meer vertier.

De geluksreis zal plaatsvinden van dinsdag 26 t/m zaterdag 30 september 2023. De geluksreis wordt verzorgd door Voor je Geluk. Voor meer informatie of voor het aanmelden voor de geluksreis: https://voorjegeluk.nl/reizen