Individuele coaching

Ontdek je verborgen vermogens.

Je doelen realiseren

We hebben allemaal wel eens een beetje hulp nodig, vooral als het gaat om het bewust worden van jezelf en je huidige situatie, wie je eigenlijk bent en wat je écht wilt. Of het nu je doel is om van een ongemak, een angst of een moeilijkheid af te komen. Of je streeft naar meer vrijheid, liefde, rust of zelfvertrouwen in je leven, het kan behoorlijk moeilijk zijn om inzicht te krijgen in waar je nu bent en hoe je naar waar je wilt zijn kunt komen. Dit is waar individuele coaching je heel goed bij kan helpen.

De begeleiding

Mijn begeleiding is gebaseerd op het inzicht dat alle moeilijkheden en problemen, alle ongemak, onvrede en psychologisch lijden voortkomen uit het verlies van contact met je natuurlijke vermogens. De ongemakken, problemen of conflicten in je leven zijn signalen dat er een bepaald natuurlijk vermogen geblokkeerd is. De focus in de sessies ligt dan ook op het begrijpen en het herstel van de verbinding met dat natuurlijk vermogen, zodat het probleem of ongemak volledig en permanent oplost.

Deze benadering gaat er dus vanuit dat er niets mis is met je. Er hoeft niets verbetert of gefikst te worden aan je. Moeilijkheden en problemen zijn juist de sleutels die toegang geven naar verborgen vermogens. Als je ze maar zonder oordeel, vanuit een open waarachtige houding tegemoet treedt.

Wat is het resultaat?

Het resultaat is dat je ongemak of probleem volledig en permanent wordt opgelost. En omdat een aspect van jou, waar je je niet bewust van was, weer deel wordt van jezelf, ga je je ook meer heel voelen. Je groeit, je wordt meer wie je in essentie bent. Je realiseert zo je potentieel. En dat geeft onbegrensde mogelijkheden en vrijheid. Je bent nu vrij en in staat om te doen wat je écht wilt. Dit is échte empowerment.

Ben je geïnteresseerd in echte oplossing voor je moeilijkheden, ongemak of onvrede? Wil je vrij en in staat zijn om te doen wat je werkelijk wilt? Meld je dan aan voor een vrijblijvend kosteloos gesprek. Ik ontvang je met een warm hart.

Meld je nu aan voor een vrijblijvend kosteloos gesprek!

Praktische informatie

Voorafgaand aan je coachgesprekken houden we een vrijblijvend informatief gesprek om je coachvraag/vragen te verkennen en om te kijken of er een wederzijds klik is. Dit gesprek kan via videobellen (Zoom of Skype) plaatsvinden, maar als je voorkeur uitgaat naar face-to-face, dan is dat ook mogelijk. Het aantal en de frequentie van de coachgesprekken is afhankelijk van je coachvraag/vragen, maar je houdt altijd de regie in eigen hand.

De investering

De investering voor een individuele sessie is € 90,- (incl. 21 % btw). Een sessie duurt ongeveer 5 kwartier. Als de begeleiding vergoed wordt door de werkgever bedraagt de investering € 160,- (excl. 21 % btw) per uur. In bijzondere situaties of bij een minimuminkomen kan een kortingstarief worden berekend.

De sessies vinden plaats in mijn praktijk op de Compagnieplaats 148 in Arnhem.  Als je voor online coaching kiest vinden de sessies plaats via videobellen met Zoom of Skype.

Klik voor meer informatie hierover op: online coaching