Online coaching

Makkelijk en efficiënt

Deze tijd van onzekerheid en verwarring roept veel gevoelens en reacties op. Diepe lagen van angst, bezorgdheid en onrust kunnen nu juist geraakt worden en naar boven komen. En het is nu de uitdaging om hiermee te zijn en er niet door overspoeld te raken. Om je ook in deze tijd van verwarring en onzekerheid snel en efficiënt te begeleiden bij het vinden van antwoorden bij de vraagstukken die nu juist opkomen, biedt True empowerment coaching de mogelijkheid om online, via videobellen en dus op afstand, begeleid te worden. Door gebruik te maken van webcam en het internet kunnen we elkaar horen en zien.

Misschien vind je deze manier van begeleiding zelfs prettiger dan reguliere face-to-face gesprekken. Samen creëren we een veilige begeleidingsruimte via videobellen, vanuit een plek die voor jou vertrouwd en prettig is. Het is heel efficiënt; je bent een uur lang gefocust op je eigen ontwikkeling. Mijn ervaring is dat deze manier van begeleiding minstens zo effectief is als traditionele face-to-face begeleiding. Het gaat er meer om welke manier van begeleiding jij als prettiger ervaart. Ik gebruik Skype of Zoom om te videobellen.

Wat is Zoom en Skype?

Het zijn videobel apps waarmee je via je computer kosteloos videogesprekken met mensen overal ter wereld kunt hebben.

Hoe gaat online begeleiding in zijn werk?

Nadat je een vrijblijvend kennismakingsgesprek hebt aangevraagd, prikken we een tijdstip om kort kennis te maken. We trekken een half uur voor de kennismaking uit om je vraag/vragen te verkennen en om te kijken of er een wederzijdse klik is. Dit eerste gesprek is gratis. Als die klik er is en je wilt doorgaan, spreken we in overleg een gespreksfrequentie en de investering af? We gaan aan de slag en evalueren op gezette tijdstippen.

  • Wat heb je nodig voor online begeleiding?
  • Een computer (desktop of laptop)
  • Een webcam en internetverbinding
  • Een Skypeaccount als je met Skype wilt videobellen
  • Voor videobellen met Zoom heb je geen account nodig. Je kunt de app zonder account downloaden.

Dit is de website van: Zoom

Dit is de website van: Skype

True empowerment coaching is een investering in jezelf. De prijs voor online coaching is € 70,- per uur inclusief btw en voor particulieren.

Nieuwsgierig geworden? Wil je ontdekken of online coaching voor jou werkt, meld je dan aan voor een kosteloos gesprek.

Meld je nu aan voor een vrijblijvend kosteloos gesprek!