True Empowerment

Uniek in werkwijze en resultaat

Wat is er zo bijzonder en uniek aan True Empowerment coaching?

De begeleiding van True Empowerment coaching is gebaseerd op het inzicht dat alle moeilijkheden en problemen, alle ongemak en psychologisch lijden voortkomen uit het verlies van contact met je natuurlijke vermogens. De ongemakken, problemen of conflicten in je leven zijn signalen dat er een bepaald natuurlijk vermogen geblokkeerd is. De focus ligt dan ook op het begrijpen en het herstel van de verbinding met dat natuurlijk vermogen, zodat het probleem of ongemak volledig en permanent oplost. 

Deze unieke benadering gaat er dus vanuit dat er niets mis is met je. Er hoeft niets verbetert of gefikst te worden aan je. Wat er simpelweg moet gebeuren is dat je weer bewust wordt van het het natuurlijk vermogen dat geblokkeerd is, waardoor je het ongemak of de moeilijkheid ervaart.

Wat is het resultaat van True Empowerment coaching?

Het resultaat is dat je ongemak of probleem permanent wordt opgelost. En omdat een aspect van jou, waar je je niet bewust van was, weer deel wordt van jezelf, ga je je ook meer heel voelen. Je groeit, je wordt meer wie je in essentie bent. Je realiseert zo je potentieel. En dat geeft ongekende mogelijkheden en vrijheid. Je bent nu in staat om te doen wat je écht wilt.

Wat is het verschil met andere vormen van coaching?

Andere vormen van coaching kunnen je tijdelijk een goed gevoel geven, omdat je ergens inzicht in hebt gekregen, iets beter kan of geleerd hebt iets anders te doen, maar het zal het probleem of moeilijkheid nooit volledig en permanent oplossen. Innerlijke groei en transformatie kan alleen maar plaatsvinden wanneer je menselijke vermogens teruggewonnen zijn en weer geleefd worden. Je eigen natuurlijke vermogen is de ware empowerment. Dit is het enige wat je werkelijk bevrijdt en in staat stelt om te doen wat je écht wilt.