Retraites

Een onvergetelijke reis

Tijd voor jezelf om uit te rusten, te helen wat om aandacht vraagt en om terug te keren naar jouw kern, wie je werkelijk bent; vrij en empowered! Met de retraites biedt True empowerment je een onvergetelijke reis naar binnen. Alle retraites die hier aangeboden worden zijn zo ontworpen en samengesteld om diepe heling, ontspanning en persoonlijke transformatie mogelijk te maken. Een proces dat begint in de retraite en verder gaat lang na dat je terug bent in het dagelijks leven.

De plek

Het is essentieel om tijd voor jezelf te nemen op een plek die ontworpen is om jouw proces van zelfrealisatie, van Zijn wie je werkelijk bent volledig te ondersteunen. Daarom worden de retraitecentra zorgvuldig uitgezocht. De centra zijn zo ontworpen en georganiseerd dat het je uitnodigt om de controle los te laten,  je te ontspannen en te landen in Jezelf. De omgeving inspireert, prikkelt en is rustgevend. Het zijn stuk voor stuk magische plekken. Tijdens je verblijf word je volledig ontzorgd en verzorgd. De prachtige uitzichten, het heerlijke gezonde eten en de schitterende faciliteiten en kamers weerspiegelen en ondersteunen het vrije unieke Zelf dat je in essentie bent.

Aankomende retraites

Hieronder vind je de geplande retraites. Er worden op verschillende plekken retraites gehouden. Heb je vragen of wil je op de hoogte gehouden worden, neem dan contact met mij op.

Geluksreis Mallorca, 26 t/m 30 sept. 2023